لقمه های ذرت پنیر -خانم جمشیدیان-1469442638-4742

لقمه های ذرت پنیر -خانم جمشیدیان-1469442638-4742

لقمه های ذرت پنیر -خانم جمشیدیان-1469442638-4742

معرفی برنامه

AA 

لقمه های ذرت و پنیر - یکشنبه 3/5/95

فلفل دلمه ای ها را به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقداری کره که به دمای محیط رسیده به مدت 3 تا 5 دقیقه تفت می دهیم تا نرم شوند. در این فاصله الباقی کره را با ماست کم چرب مخلوط کرده و با لیسک یکدست می کنیم و تخم مرغها را شکسته و به مایه اضافه می کنیم. سپس نمک و فلفل و شکر و سرکه را نیز با موادمان مخلوط می کنیم. حال آرد را با پکینگ پودر مخلوط کرده به الباقی مواد می افزاییم. ذرت را نیز به همراه فلفل دلمه ای ها که کمی سرد شده اند به مایه افزوده و همه را با هم مخلوط می کنیم و داخل قالب مافین ریخته و درون فری که قبلا گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه با دمای 170 تا 175 دقیقه می گذاریم تا بپزند. اکنون پنیر را با مقداری فلفل و جعفری مخلوط می کنیم و پس از سرد شدن مافین ها یا آنها را برش زده و میان آن از پنیر می گذاریم یا روی آن را با پنیر و جعفری تزیین می کنیم.

AA 

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها