پلو مرغ -خانم صادقی

پلو مرغ -خانم صادقی

پلو مرغ -خانم صادقی

معرفی برنامه

پلو مرغ (لبنانی) - سه شنبه 29/4/95

ابتدا برای تهیه فیله مرغ از شب قبل فیله ها را به صورت مگنت در می آوریم و با ادویه کبه مزه دار می کنیم (در صورت عدم دسترسی به این ادویه از مخلوط 3 قاشق غذاخوری دارچین، 2 قاشق غذاخوری زیره و 1 قاشق غذاخوری پودر میخک استفاده می کنیم). پس از مزه دار شدن آنها را از وسط برش داده به دو قسمت تقسیم می کنیم و رول کرده به کمک خلال آنها را نگه می داریم. گوشت چرخکرده را به همراه پیاز رنده شده که آب آن گرفته شده است را به همراه نمک و مقداری ادویه کبه ورز داده و به صورت کوفته ریزه درآورده و کمی تفت می دهیم. برنج را نیز آبکش کرده و کنار می گذاریم. حال قابلمه را روی حرارت گرفته مقداری زعفران دم کرده را با روغن و کمی گلاب مخلوط کرده ته قابلمه ریخته و روی آن نان لبنانی می گذاریم سپس برنج آبکش شده را داخل قابلمه ریخته و می گذاریم گرم شود و پس از آن از روغن و آب مرغ برای دم کشیدن برنج استفاده می کنیم. حال فیله های مرغ درون تابه تفت می دهیم و در تابه ای جداگانه بادام پرک و صنوبر را با مقداری کره تفت می دهیم. پس از اینکه برنج دم کشید آن را درون دیس مورد نظر ریخته و فیله مرغ و کوفته ریزه ها را دورچین کرده و با بادام پرک و صنوبر روی برنج را تزیین می کنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها