کیک گلابی و شکلات -خانم بخشی

کیک گلابی و شکلات -خانم بخشی

کیک گلابی و شکلات -خانم بخشی

معرفی برنامه

کیک گلابی - دوشنبه 28/4/95

ابتدا شکلات تخته ای سفید را روی حرارت غیر مستقیم بخار گذاشته تا ذوب شود. شکر را با کره ای که به دمای محیط رسیده باشد مخلوط می کنیم سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به مایه اضافه کرده و هم می زنیم و مقداری وانیل را نیز اضافه می کنیم تا بوی نامطبوع تخم مرغ را بگیرد و عطر خوبی بدهد. نیاز نیست شکلات کاملا آب شود وقتی به صورت مایع درآمد از روی حرارت برداشته و با کمک لیسک آن را به صورت مایع یکدست درمی آوریم و به مواد قبلی اضافه می کنیم. اکنون شیر را آرام به موادمان می افزاییم و خوب با همزن می زنیم. نمک و پکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و آرد را نیز به وسیله الک آهسته با مواد مخلوط می کنیم. گلابی را هم می توانیم به صورت کمپوت که آب آن را گرفته باشیم استفاده کنیم یا گلابی تازه را با آب و شکر بپزیم. حال قالب مورد نظر را کمی چرب کرده و نیمی از مایه کیک را درون آن ریخته و با ضربه به ظرف آن را صاف می کنیم و گلابی ها را برش داده روی مایه می چینیم و باز مجدد از مایه کیک روی گلابی ها ریخته و می پوشانیم. فر را از 15 دقیقه قبل گرم می کنیم و به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه کیک را برای پخت می گذاریم. برای تزیین روی کیک می توانیم از خامه صبحانه و شکلات تخته ای که به صورت بن ماری در آورده ایم و گلابی های برش زده استفاده کنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها