رولت مرغ

رولت مرغ

معرفی برنامه

رولت مرغ - یکشنبه 20/4/95

ابتدا سینه مرغ را با سس خردل و سس کچاپ از هر کدام یک قاشق مرباخوری به همراه نصف پیاز خرد شده که به صورت خلال شده درآمده و کمی آب لیمو ترش و نمک و فلفل سیاه به مدت تقریبا نیم تا یک ساعت می گذاریم تا مزه دار شود. در این فاصله فلفل دلمه ای را به صورت نوارهای باریک برش می زنیم و قارچ ها را به صورت اسلایس درآورده و جعفری را هم کاملا ساطوری می کنیم. در صورت تمایل کمی هم کلم قرمز را ریز کرده و کنار می گذاریم. سینه مرغ را پس از اینکه مزه دار شد برش داده و با آرد سوخاری کاملا آن را می کوبیم تا به شکل مستطیل درآید. هر دو طرف سینه را خوب با آرد می پوشانیم و بعد ورقه های ژامبون را روی سینه باز کرده و فلفل دلمه ای و قارچ و جعفری را روی آن ریخته و سپس سینه را با مواد درونی آن رول می کنیم و برای اینکه باز نشود و از خلال چوبی کمک می گیریم. تابه را روی حرارت می گذاریم و پس از اینکه روغن خوب داغ شد رولت را درون آن سرخ می کنیم. پس از آن رولت را برش زده و با کلم قرمز خرد شده تزیین می کنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها