آلبالو پلو با کوفته فلفلی- اقای زنجانی

آلبالو پلو با کوفته فلفلی- اقای زنجانی

آلبالو پلو با کوفته فلفلی- اقای زنجانی

معرفی برنامه

مواد لازم خورشت آلبالو با کوفته قلقلی 950331
آلبالو 250 گرم
شکر 2 ق س
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز 1 عدد
روغن زیتون به میزان لازم
ریحان،نعناع،جعفری 3 ق چ
لواشک آلبالو 80 گرم
زرد چوبه به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
خلال پسته و بادام به میزان لازم
خورش آلبالو با کوفته قلقلی - دوشنبه 31/3/95

ابتدا آلبالوهای هسته گرفته شده را درون قابلمه می ریزیم سپس شکر را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت کم می گذاریم تا شکر خوب با آلبالوها حل شود و تفت بخورد سپس لواشک آلبالو را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا خود مواد آب بیاندازد و بعد از حدود 10 دقیقه که گذشت تقریبا 1 لیتر آب به آن می افزاییم اگر نیاز بود آب آن را بیشتر می کنیم. حال گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده که آب آن را گرفته ایم به همراه سبزیجات معطر که شامل ریحان و نعنا و جعفری می باشد با هم خوب ورز می دهیم پس از آن نمک و فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه می کنیم و پس از مخلوط کردن آنها را به حالت کوفته ریزه درآورده و جداگانه تفت می دهیم. پس از اینکه مواد درون قابلمه حدود 20 دقیقه خوب با هم جوشید کوفته قلقلی ها را درون قابلمه می ریزیم و می گذاریم تا با هم جوش بخورند. بعد از اینکه جا افتاد خورش را درون ظرف مناسب ریخته و روی آن را با خلال بادام و پسته تزیین می کنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها