غذای اسپانیایی -تورتیلا اسپانولا - خانم امیریA
AAA
مواد لازم بای تهیه توتیلا اسپانولا
سیب زمینی 500 گرم
کره 50 گرم
روغن کنجدAAA 3 ق.س
پیاز کوچک 2 عدد
پیازچه خرد شده 6 عدد
اسفناج خرد شده 400 گرم
قارچ ورقه شده 350 گرم
تخم مرغ 8 عدد
نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
A
تور تیلا اسپانولا اسفناج وقارچ
این مواد برای 8نفر است
برای این غذا ابتدا باید سیب زمینی را پخته وبعداز آن خنک شود وسپس ورق ورقه شود روغن کنجد ونمک اضافه شود کنار گذاشته قارچ شسته وسپس ورق ورق شود سپس در مایتابه روغن یا کره ریخته وداغ کرده وقارچ را اضافه میکنیم وسپس ادویه شامل نمک وفلفل با آویشن ورز ماری را اضافه میکنیم قارچ را یک مقدار تفت داده واسفناج را قبلا تفت دادیم به قارچ اضافه میکنیم وبعد پیازچه خورد شده رااضافه میکنیم برای اینکه خاصیت سبزیخات ازبین نرود زیاد پخت داده نشود پیاز سرخ شده را اضافه میکنیم ودر یک مایتابه دیگر دوقاشق کره یا روغن کنجد ریخته وسیب زمینی پخته ورق ورقه شده را تفت داده ودر کاسه دیگر تخم مرغ را شکسته و هم زده شود ووقتی سیب زمینی را تفت دادیم کف قالب یا مایتابه می چینیم وسپس سبزیجات را روی آن میریزیم ویک لایه دیگر سیب زمینی می چینیم وسپس تخم مرغ را روی آن ریخته وپنیر را روی آن ریخته وسپس روی گاز با حرارت ملایم پخته شود
A