خانم فلاحی آموزش نان گاتا 98/10/3

خانم فلاحی آموزش نان گاتا 98/10/3

خانم فلاحی آموزش نان گاتا 98/10/3

معرفی برنامه

خانم فلاحی آموزش نان گاتا

 

 

 

مواد لازم :

مخمر ۲ ق چ

شکر ۳ ق چ

ماست پرچرب ۲۵۰ گرم

کره ۱۲۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

روغن مایع ۱ ق س

سرکه سفید ۱ ق س

آرد به میزان لازم

مواد میانی:

شکر ۱۵۰ گرم

کره ذوب شده خنک ۲۵۰ گرم

آرد تفت داده شده ۲۵۰ گرم

دارچین نصف ق چ

جوز هندی یک پنس

گردو پودر شده ۵۰ گرم

زرده تخم مرغ ۱ عدد

روش تهیه :

ابتدا ماست ، مخمر و یک قاشق از شکر را مخلوط کرده و کنار گذاشته تا مخمر فعال شود

در ظرفی دیگر تخم مرغ ، بقیه شکر ، کره نرم شده، سرکه سفید را مخلوط کرده و کمی با همزن دستی میزنیم تا یکدست شود

سپس مایه خمیر عمل آمده را اضافه کرده و کمی بزنیم و سپس کم کم آرد را اضافه کرده تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید

سپس خمیر را وزن کرده و به ۴ قسمت مساوی تقسیم میکنیم و هر کدام را داخل نایلون فریزر قرار داده و در یخچال به مدت ۳ تا ۴ ساعت استراحت میدهیم

سپس در روی سطح صاف کمی آرد پاشیده و یک عدد از خمیر ها را باز کرده و نصفی از مواد میانی را رویش باز کرده و ...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها