خانم فلاحی آموزش نان گاتا
Â
Â
Â
مواد لازم :
مخمر ۲ ق چ
شکر ۳ ق چ
ماست پرچرب ۲۵۰ گرم
کره ۱۲۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۱ ق س
سرکه سفید ۱ ق س
آرد به میزان لازم
مواد میانی:
شکر ۱۵۰ گرم
کره ذوب شده خنک ۲۵۰ گرم
آرد تفت داده شده ۲۵۰ گرم
دارچین نصف ق چ
جوز هندی یک پنس
گردو پودر شده ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
روش تهیه :
ابتدا ماست ، مخمر و یک قاشق از شکر را مخلوط کرده و کنار گذاشته تا مخمر فعال شود
در ظرفی دیگر تخم مرغ ، بقیه شکر ، کره نرم شده، سرکه سفید را مخلوط کرده و کمی با همزن دستی میزنیم تا یکدست شود
سپس مایه خمیر عمل آمده را اضافه کرده و کمی بزنیم و سپس کم کم آرد را اضافه کرده تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید
سپس خمیر را وزن کرده و به ۴ قسمت مساوی تقسیم میکنیم و هر کدام را داخل نایلون فریزر قرار داده و در یخچال به مدت ۳ تا ۴ ساعت استراحت میدهیم
سپس در روی سطح صاف کمی آرد پاشیده و یک عدد از خمیر ها را باز کرده و نصفی از مواد میانی را رویش باز کرده و ...