سید مهدی حسینی / آموزش خورش زرشک
Â
مواد لازم:
خورش زرشک
زرشک ۱پیمانه
گوشت مرغ ۵۰۰ گرم
لپه۱۰۰گرم
پیاز ۲عدد
آلوچه ۱۰۰گرم
زعفران حل شده 2ق چ
زنجبیل نصف ق چ
زردچوبه ۱ق چ
فلفل سیاه، نمک و روغن
روش تهیه:
پیاز را تفت داده وتکه های مرغ را به ان اضافه میکنیم. زنجبیل و زردچوبه به همراه نمک و فلفل را به مواد تابه اضافه کرده وتفت میدهیم. لپه را خیس کرده ومیپزیم. بعد از اینکه مواد داخل تابه تفت خوردند لپه ها را به تابه اضافه کرده واندکی تفت می دهیم. مواد را به قابلمه افزوده و اب به ان اضافه میکنیم و میگذاریم تا بپزد. الوچه را خیس کرده و نیم ساعت اخر به مواد اضافه می کنیم. زرشک را خیس کرده و در انتها به خورش اضافه می کنیم. زعفران در انتها به خورش اضافه میشود. اگر مزه ملی این خورش مورد توجه شماست میتوانید شکر به ان اضافه کنید.