خانم کامیار آموزش تهیه باسلق
Â
Â
مواد لازم :
شکر٥٠٠گرم
آب ١٢٥میلی لیتر
نشاسته گل ١٥٠میلی لیتر
آب سرد اضافی٥٠٠ میلی لیتر
پودر هل ١/٤ ق چ
جوهرلیمو١/٤ق چ
گلاب ٢٥٠ ق چ
كره ٣٠ گرم
پودر نارگیل، گردو، گل سرخ به مقدار لازم
روش تهیه :
نشاسته گل و آب سرد اضافی را در ظرفی مخلوط کنید وزمان دهید تا نشاسته در آب سرد حل شود ودر ظرفی آب و گلاب و هل و شکر را روی حرارت قراردهید تا قوام بیاید سپس به غلظت که رسید جوهر لیمو را اضافه کنید و محلول نشاسته حل شده را کم کم اضافه کنید وبا قاشق چوبی هم بزنید تا محلول کاملا غلیظ شود .
سپس كره را اضافه كنید و زمان دهید مواد خنك شود سپس روی میز مار بادست به مدت ٥ دقیقه ورز دهید
سپس قالب های تک نفره با پودر نارگیل بپوشانید ویک نیمه گردو در کف ظرف قراردهید وچند برگ گل سرخ کنار گردو ها قرار داده و قالب ها را با مواد باسلوق پر کنید و بمدت یک ساعت در یخچال قراردهید تا سفت شود.