حسین زنجانی مرغ ترش با برنج گل کلم
Â
Â
مواد لازم:
ران مرغ ٤ عدد
دانه انار ١ پیمانه
آب انار 1 پیمانه
رب انار ١/٢ پیمانه
سیر ٤ حبه
زنجبیل تازه ١/٢ ق چ
كدو حلوایی ٣٠٠ گرم
گل كلم ٥٠٠ گرم
شوید ٤ ق غ
نمك،فلفل سیاه، دارچین به مقدار دلخواه
عصاره مرغ ١ عدد
عسل ٢ ق غ
روغن زیتون به مقدار لازم
بادام زمینی ١٠٠ گرم
روش تهیه:
مرغ ها را داخل یك كاسه گذاشته و به آن نمك،فلفل،دارچین،نصف عصاره مرغ،آب انار، رب انار،دان انار،زنجبیل و ٢ حبه سیر رنده شده را افزوده و خوب با دست مخلوط كرده تا طعم و مزه به مرغ بنشیند، روی آن را بسته و به مدت ٦ الی ١٢ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه ها به مرغ بنشیند. حال مرغ ها را داخل تابه چیده و در كنار آن كدو های خورد شده را چیده و از سس و انار ها روی مرغ و كده افزوده،كمی روغن زیتون به همراه كمی نمك و فلفل و پودر دارچین و عسل را روی مواد افزوده و آن را داخل فر به مدت ٤٠ تا ٥٠ دقیقه با دمای ٢٠٠ درجه سانتیگراید اجازه پخت دهید.
قابلمه ای را آب ریخته و زمانی كه به جوش آمد گل كلم ها ...