حسین زنجانی مرغ ترش با برنج گل کلم 98/9/25

حسین زنجانی مرغ ترش با برنج گل کلم 98/9/25

حسین زنجانی مرغ ترش با برنج گل کلم 98/9/25

معرفی برنامه

حسین زنجانی مرغ ترش با برنج گل کلم

 

 

مواد لازم:

ران مرغ ٤ عدد

دانه انار ١ پیمانه

آب انار 1 پیمانه

رب انار ١/٢ پیمانه

سیر ٤ حبه

زنجبیل تازه ١/٢ ق چ

كدو حلوایی ٣٠٠ گرم

گل كلم ٥٠٠ گرم

شوید ٤ ق غ

نمك،فلفل سیاه، دارچین به مقدار دلخواه

عصاره مرغ ١ عدد

عسل ٢ ق غ

روغن زیتون به مقدار لازم

بادام زمینی ١٠٠ گرم

روش تهیه:

مرغ ها را داخل یك كاسه گذاشته و به آن نمك،فلفل،دارچین،نصف عصاره مرغ،آب انار، رب انار،دان انار،زنجبیل و ٢ حبه سیر رنده شده را افزوده و خوب با دست مخلوط كرده تا طعم و مزه به مرغ بنشیند، روی آن را بسته و به مدت ٦ الی ١٢ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه ها به مرغ بنشیند. حال مرغ ها را داخل تابه چیده و در كنار آن كدو های خورد شده را چیده و از سس و انار ها روی مرغ و كده افزوده،كمی روغن زیتون به همراه كمی نمك و فلفل و پودر دارچین و عسل را روی مواد افزوده و آن را داخل فر به مدت ٤٠ تا ٥٠ دقیقه با دمای ٢٠٠ درجه سانتیگراید اجازه پخت دهید.

قابلمه ای را آب ریخته و زمانی كه به جوش آمد گل كلم ها ...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها