خانم درویش/ آموزش کیک نارنگی 98/9/21

خانم درویش/ آموزش کیک نارنگی 98/9/21

خانم درویش/ آموزش کیک نارنگی 98/9/21

معرفی برنامه

خانم درویش/ آموزش کیک نارنگی

 

 

مواد لازم:

آرد 2 پیمانه

شکر 1 پیمانه

آب نارنگی 1 پیمانه

روغن مایع ½ پ

بگینک پودر 1 ق چ

وانیل ½ ق چ

تخم مرغ 3 عدد

رنده ی پوست نارنگی 1 ق مرباخوری

سس نارنگی

نشاسته ذرت 1 ق غ

آب نارنگی 1 پیمانه

آب 2 ق غ

شکر ¼ پیمانه

روش تهیه:

تخم مرغ، شکر، وانیل و رنده ی پوست نارنگی را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود روغن و آب نارنگی را بیفزایید. آرد و ب پ را سه بار الک کنید و کم کم به مایه کیک اضافه و هم بزنید. در قالب ریخته و در فر 180 درجه بمدت 40-45 دقیقه قرار دهید.

روش تهیه سس:

نشاسته ی ذرت را در آب حل و با آب نارنگی ، شکر مخلوط و روی حرارت متوسط گذاشته و مدام هم بزنید تا به غلظت برسد کمی که سرد شد روی کیک خنک شده ریخته و نوش جان فرمایید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها