خانم درویش/ آموزش کیک نارنگی
Â
Â
مواد لازم:
آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
آب نارنگی 1 پیمانه
روغن مایع ½ پ
بگینک پودر 1 ق چ
وانیل ½ ق چ
تخم مرغ 3 عدد
رنده ی پوست نارنگی 1 ق مرباخوری
سس نارنگی
نشاسته ذرت 1 ق غ
آب نارنگی 1 پیمانه
آب 2 ق غ
شکر ¼ پیمانه
روش تهیه:
تخم مرغ، شکر، وانیل و رنده ی پوست نارنگی را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود روغن و آب نارنگی را بیفزایید. آرد و ب پ را سه بار الک کنید و کم کم به مایه کیک اضافه و هم بزنید. در قالب ریخته و در فر 180 درجه بمدت 40-45 دقیقه قرار دهید.
روش تهیه سس:
نشاسته ی ذرت را در آب حل و با آب نارنگی ، شکر مخلوط و روی حرارت متوسط گذاشته و مدام هم بزنید تا به غلظت برسد کمی که سرد شد روی کیک خنک شده ریخته و نوش جان فرمایید.