خانم هژبری آموزش حلوای هویج ارومیه
ÂÂ
ÂÂ
مواد لازم :
هویج ٥٠٠گرم
شكر یك پیمانه
شیره انگور یك پیمانه سرخالی
گردو یك پیمانه
پودر هل ١/٢ق چایخوری
گلاب یك ق سوپخوری
روش تهیه:
هویج ها را پوست كنده و با رنده درشت رنده میكنیم
به همراه شكر داخل قابلمه ریخته و به مدت یك ساعت اجازه میدیم تا كمی اب بندازه
بعد روی شعله گذاشته و اجازه میدیم بپزه
وقتی ابش كشیده شد و هویج ها براق شد شیره را اضافه میكنیم
در این مرحله باید گاه به گاه حلوا را هم میزنیم تا شیره نسوزه
وقتی به اندازه ۲ تا ٣ قاشق شیره در قابلمه باقی ماند حلوا اماده است
گلاب و گردو و هل را اضافه می كنیم و در ظرف مورد نظر میریزیم
این حلوا بصورت سرد سرو میشود