خانم طوقانی آموزش کیک پنیر انار 98/9/19

خانم طوقانی آموزش کیک پنیر انار 98/9/19

خانم طوقانی آموزش کیک پنیر انار 98/9/19

معرفی برنامه

خانم طوقانی آموزش کیک پنیر انار

 

 

موادلازم برای لایه کیکی:

دوبسته بیسکوییت شکلاتی پتی بور

۱۵۰ گرم کره

یک چهارم لیوان شیر

بیسکوییت هاروباغذاسازپودرکرده وباکره ذوب شده وشیرمخلوطش کنید.

ته قالب کمربندی کاغذروغنی انداخته ومخلوط بیسکوییتی رو روش پخش کنید.

نکته: لایه بیسکوییتی رو نه خیلی فشارش بدید نه خیلی کم حتما هم شیربریزید. اگه زیادفشارش بدید سفت میشه واگه کم فشارش بدید وامیره موقع برش.

لایه پنیری:

یک بسته ژله انار

۱ لیوان آب جوش

یک بسته ۵۰۰ گرمی خامه فرم گرفته شیرین قنادی

یک بسته ۲۰۰ گرمی پنیرماسکارپونه

انار دون شده به میزان لازم

ژله رو با۱ لیوان آب جوش مخلوط کرده وبگذارید کاملا خنک بشه.

پنیربه دمای محیط رسیده وخامه رو باهمزن زده ومخلوطشون کنیدسپس ژله خنک شده رو ریخته وباهمزن بزنیدشون.

مخلوط خامه ای رو روی مواد بسکویتی ریخته وحدود یک تادوساعت در یخچال بگذاردش تاکامل خودش روبگیرد.

لایه ژله ای:

نصف پیمانه انار دون شده

ژله انار یک بسته

آب جوش ۱/۵لیوان

ژله انار روبا آب جوش هم زده وبذارید کاملا خنک بشه ..

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها