آقای قاسمی / آموزش پلو آجیلی 98/9/18

آقای قاسمی / آموزش پلو آجیلی 98/9/18

آقای قاسمی / آموزش پلو آجیلی 98/9/18

معرفی برنامه

آقای قاسمی / آموزش پلو آجیلی

 

 

مواد لازم:

کشمش پلویی ۵۰ گرم

خلال بادام‌وخلال پسته ۱۰۰ گرم

زیره ۱ ق چ

زنجبیل ۱ ق چ

انار دانه شده ۱عدد

سینه مرغ ۲۰۰ گرم

زعفران دم شده مقداری

پیاز ۱عدد

برنج ۴ پیمانه

نمک و فلفل و زرچوبه بمقدار لازم

تخم گشنیز ۱ ق چ

کنجد ۲ ق س

سیر ۲حبه

روش تهیه:

پیاز نگینی شده را در کمی روغن تفت داده سیر را رنده کرده و به پیاز اضافه میکنیم. سینه مرغ را اضافه کرده ودر حدی که تغییر رنگ دهد تفت میدهیم تمامی ادویه ها را بهمراه خشکبار که داریم اضافه میکنیم ۳ دقیقه تفت دهید زعفران اضافه شود ودر اخر دانه انار هم به موادمون اضافه میکنیم و مواد اماده شده را لابلای برنج دم‌میزاریم. بهتر است خشکبار بهمراه گلاب خسیانده شود.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها