خانم حسینی و خانم کیانپور معلول توانمند آموزش کرفس و گوجه 98/9/12

خانم حسینی و خانم کیانپور معلول توانمند آموزش کرفس و گوجه 98/9/12

خانم حسینی و خانم کیانپور معلول توانمند آموزش کرفس و گوجه 98/9/12

معرفی برنامه

خانم حسینی و خانم کیانپور معلول توانمند آموزش کرفس و گوجه

 

 

مواد لازم:

کرفس۵۰۰ گرم

پیاز ۱۵۰ گرم

سیر ۵۰ گرم

گوجه پوره شده ۲۵۰ گرم

قارچ ۵۰۰ گرم

نعنا ۱۵ گرم

ادویه زردچوبه فلفل ونمک

اب لیموی تازه، روغن کنجد به میزان لازم

روش تهیه:

پیاز هارا با نعنا وسیر وکرفس تفت میدهیم اب اضافه کرده ودر اواسط پخت پوره گوجه فرنگی را داخل قابلمه ریخته ودر اواخر پخت قارچ را اضافه میکنیم و بعداز یک ربع غذای ما اماده سرو میباشد

میتوانید کرفس را به اندازه های دلخواه برش بزنید

میتوانید به جای گوجه از رب استفاده کنید

شربت پونه لیمو

پونه ۵۰ گرم

لیمو ۱۰۰میلی لیتر

عسل ۱۵۰ میلی لیتر

ابتدا پونه هارادر اب جوش دم کنید واب لیموی تازه اضافه کنید وقتی ولرم شد عسل را اضافه کنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها