سید مهدی حسینی / آموزش ته انداز مرغ و لبو 98/9/11

سید مهدی حسینی / آموزش ته انداز مرغ و لبو 98/9/11

سید مهدی حسینی / آموزش ته انداز مرغ و لبو 98/9/11

معرفی برنامه

سید مهدی حسینی / آموزش ته انداز مرغ و لبو

 

 

مواد لازم:

برنج ۴پیمانه/ مرغ ۳۰۰گرم

لبو/ هویج 1عدد

پیاز ۱عدد درشت

زرشک ۲قاشق غذاخوری

زعفران۲قاشق غذاخوری حل شده در آب

پاپریکا/ رزماری/ فلفل سفید نصف قاشق چایخوری

نمک و روغن

روش تهیه:

مرغ هارا با پیاز و رزماری و پاپریکا و فلفل و‌نمک مزه دار می کنیم. ان هارا در روغن تفت می دهیم و‌کف قابلمه می چینیم. یک کفگیر برنج زعفرانی را روی مرغها ریخته و بعد لبوی رنده شده و‌هویج رنده به همراه پیاز داغ شده را که تفت داده ایم روی برنج ریخته و لایه بعدی برنج سفید را ریخته و‌دم میکنیم. روی غذارا با زرشک تزیین می کنیم.

­­­­­

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها