سید مهدی حسینی / آموزش ته انداز مرغ و لبو
Â
Â
مواد لازم:
برنج ۴پیمانه/ مرغ ۳۰۰گرم
لبو/ هویج 1عدد
پیاز ۱عدد درشت
زرشک ۲قاشق غذاخوری
زعفران۲قاشق غذاخوری حل شده در آب
پاپریکا/ رزماری/ فلفل سفید نصف قاشق چایخوری
نمک و روغن
روش تهیه:
مرغ هارا با پیاز و رزماری و پاپریکا و فلفل ونمک مزه دار می کنیم. ان هارا در روغن تفت می دهیم وکف قابلمه می چینیم. یک کفگیر برنج زعفرانی را روی مرغها ریخته و بعد لبوی رنده شده وهویج رنده به همراه پیاز داغ شده را که تفت داده ایم روی برنج ریخته و لایه بعدی برنج سفید را ریخته ودم میکنیم. روی غذارا با زرشک تزیین می کنیم.