خانم عیوضی/ آموزش کیک هویج و گردو 98/9/10

خانم عیوضی/ آموزش کیک هویج و گردو 98/9/10

خانم عیوضی/ آموزش کیک هویج و گردو 98/9/10

معرفی برنامه

خانم عیوضی/ آموزش کیک هویج و گردو

 

مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
شکرقهوه ای ۲۰۰ گرم
روغن مایع نصف پیمانه
آرد گندم ۲۰۰ گرم
گردو خردشده نصف پیمانه
هویج فرنگی ۲۵۰ گرم
وانیل  ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر  ۲‌ ق چ
نمک یک پینچ
دارچین یک ق چ

روش تهیه:
فر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
تخم مرغ و شکر وانیل را با همزن برقی مخلوط کرده تا تغییر رنگ و حجم دهند. روغن مایع و پوره هویج را افزوده و مخلوط کنید. مواد خشک راباهم مخلوط و الک کنید وبه باقی مواد اضافه کنید. در نهایت گردوی خردشده را اضافه کرده ، قالب میان تهی را با روغن چرب و آردپاشی کنید، مایع کیک را داخلش ریخته و برای مدت تقریبی ۴۰ دقیقه در طبقه وسط فر بپزید.

نکته: از پوره انواع میوه و صیفی جات ، می‌توانید استفاده کنید . برای مثال: خرمالو ، سیب ، هلو ، به، کدوحلوایی، اسفناج، هویج

98/9/10

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها