خانم احمدی آموزش چیز کیک باقلوا 98/9/7

خانم احمدی آموزش چیز کیک باقلوا 98/9/7

خانم احمدی آموزش چیز کیک باقلوا 98/9/7

معرفی برنامه

خانم احمدی آموزش چیز کیک باقلوا

 

 

 

مواد لازم:
پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱۷۵ گرم
آرد ۳۵ گرم
شیر ۶۰ میلی گرم
کره ذوب شده ۱۵۰ گرم
وانیل مایع  ۱ ق چ
یوفکا  ۸ ورق
گردو آسیاب شده ۱۲۰ گرم
خلال پسته ۱۰۰ گرم
دارچین ۱ ق چ
شکر ۱۲۰ گرم

مواد شربت:
شکر ۱/۴ پیمانه
چوب دارچین  ۱عدد
آب ۳ ق غ  
عسل ۱ ق غ

روش تهیه:
پنیر و شکر را بهمراه وانیل هم میزنیم تا یکدست شود سپس تخم مرغ ها را اضافه کرده و حدود ۴ دقیقه میزنیم ، بعد آرد و شیر را اضافه میکنیم.
قالب ۲۲ سانتیمتر را چرب می کنیم، ورق یوفکا  را چرب می کنیم و دور و کف قالب می گذاریم. سپس از مخلوط گردو و یک لایه روی خمیر ریخته، سپس مواد پنیری را روی آن ریخته و قالب را داخل فر گرم شده به مدت ۹۰ دقیقه قرار می دهیم، سپس ۲۰ دقیقه در فر خاموش با درب باز نگه میداریم. در نهایت شربت را روی آن ریخته و با گردو و خلال پسته تزئین می کنیم‌.

98/9/7

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها