خانم الوند آموزش پلو آسیای شرقی 98/9/6

خانم الوند آموزش پلو آسیای شرقی 98/9/6

خانم الوند آموزش پلو آسیای شرقی 98/9/6

معرفی برنامه

خانم الوند آموزش پلو آسیای شرقی

 

 

مواد لازم:
برنج   ۲پ
زنجبیل تازه ۱ق چ
سینه مرغ ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای رنگی از هر کدام ۱/۲
سیر ۲ حبه
پیازچه خرد شده ۴ شاخه
هویج ۱ عدد
لوبیاسبز ۱۰۰ گرم
سس سویا ۲ق غ
شکر ۱ ق چ
گشنیز ۲ ق غ
بادام پودر شده ۲ ق غ
نمک وفلفل سیاه از هر کدام ۱/۲ق چ
روغن کنجد ۱/۲ پ

روش تهیه:
برنج را شسته وابکش کرده و دم میکنیم. تمام سبزیجات بصورت نواری خرد شود.
مرغ را نواری خرد کرده در تابه کمی باروغن کنجد تفت میدهیم. هویج و لوبیا سبز را به طور جداگانه  که کمی سختر است با مقدار کمی اب میپزیم تا کمی نرم شود.
سپس فلفل دلمه را در تابه ریخته ومجدد با مقدار خیلی کم روغن تفت میدهیم وبه ترتیب پیازچه سیر زنجبیل هویج وفلفل دلمه ای را در تابه ریخته بعد از کمی تفت دادن برنج پخته را اضافه میکنیم، سپس مرغ را اضافه می کنیم ، در ظرف جداگانه سس سویا وشکر ونمک وفلفل را مخلوط کرده به مواد اضافه میکنیم.
در ظرف سرو کشیده بعد پودر بادام وگشنیز را  برای تزیین روی غذا میریزیم.

98/9/6

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها