خانم شیرالی آموزش نان و اسفناج و پنیر 98/10/7

خانم شیرالی آموزش نان و اسفناج و پنیر 98/10/7

خانم شیرالی آموزش نان و اسفناج و پنیر 98/10/7

معرفی برنامه

خانم شیرالی آموزش نان و اسفناج و پنیر

مواد لازم:

آرد ??? گرم

مخمر (خشک فوری) ? گرم

شکر ?? گرم

ماست ?? گرم

تخم مرغ ? عدد

پوره اسفناج ??? گرم

مواد میانی:

پنیر ??? گرم

مغز گردو ?? گرم

مواد رویه:

آرد برنج ? ق س

پودر کاکائو ? ق چ

نمک ?/? ق چ

شکر ?/? ق چ

مخمر ?/? ق چ

روغن ?/? ق چ

آب ? ق س

کره ?? گرم

روش تهیه خمیر:

آرد ؛ نمک؛ شکر و مخمر را با هم ترکیب کرده سپس ماست را اضافه نمایید. تخم مرغ را با چنگال همزدن و به ترکیب اضافه کنید سپس پوره اسفناج را اضافه کنید و در آخر کره را اضافه کرده و خوب ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. از خمیر چونه های ?? گرمی برداشته و از مواد میانی پنیر و گردو بریزید و گرد کنید سپس یک چونه ی ?? گرمی به عنوان سر لاک پشت برداشته و گرد کنید و در کنارش قرار دهید و چهار تا چونه ی ? گرمی به عنوان دست و پاهای لاک پشت و در اطراف خمیر ?? گرمی قرار دهید و در سینی فر که کف آن را چرب کرده اید قرار دهید . در محل گرم به مدت ?? تا ?? دقیقه استراحت دهید تا ...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها