خانم درویش/ آموزش کتلت پاکستانی
A
A
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 200 گرم
گشنیز و تره ی خورد شده از هر کدام 2 ق غ
فلفل دلمه ای ریز خورد شده 2 ق غ
سیر رنده شده 3-4 حبه
هویج متوسط خلالی خورد شده 1 عدد متوسط
تخم مرغ 3 عدد
سیب زمینی رنده شده 2 عدد متوسط
پیاز رنده شده 1 عدد بزرگ
آرد سفید یا آرد سوخاری 1 ق غ
فلفل سیاه، قرمز، زردچوبه،نمک، ادویه کاری و پودر گشنیز به مقدار لازم
سیب زمینی، پیاز، گوشت، هویج، گشنیز، تره، فلفل دلمه، سیر، آرد، ادویه جات و تخم مرغ ها را با هم مخلوط و حدود 3-4 دقیقه ورز دهید. بهتره مایه کتلت را یک ساعت در یخچال بزارید و بعد در روغن سرخ کنید.