خانم درویش/ آموزش کتلت پاکستانی 98/10/4

خانم درویش/ آموزش کتلت پاکستانی 98/10/4

خانم درویش/ آموزش کتلت پاکستانی 98/10/4

معرفی برنامه

خانم درویش/ آموزش کتلت پاکستانی

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده 200 گرم

گشنیز و تره ی خورد شده از هر کدام 2 ق غ

فلفل دلمه ای ریز خورد شده 2 ق غ

سیر رنده شده 3-4 حبه

هویج متوسط خلالی خورد شده 1 عدد متوسط

تخم مرغ 3 عدد

سیب زمینی رنده شده 2 عدد متوسط

پیاز رنده شده 1 عدد بزرگ

آرد سفید یا آرد سوخاری 1 ق غ

فلفل سیاه، قرمز، زردچوبه،نمک، ادویه کاری و پودر گشنیز به مقدار لازم

سیب زمینی، پیاز، گوشت، هویج، گشنیز، تره، فلفل دلمه، سیر، آرد، ادویه جات و تخم مرغ ها را با هم مخلوط و حدود 3-4 دقیقه ورز دهید. بهتره مایه کتلت را یک ساعت در یخچال بزارید و بعد در روغن سرخ کنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها