خانم بهجویان آموزش کاچی بلغور گندم 98/10/1

خانم بهجویان آموزش کاچی بلغور گندم 98/10/1

خانم بهجویان آموزش کاچی بلغور گندم 98/10/1

معرفی برنامه

خانم بهجویان آموزش کاچی بلغور گندم

مواد لازم:

بلغور گندم 3پیمانه

گوشت چرخ شده 300 گرم

روغن حیوانی یا كره 3ق غ

پیاز دو عدد متوسط

كشك نصف پیمانه

عصاره گوشت یا قلم نصف پیمانه

نعناع خشك دو ق س

روغن مایع 2ق غ

نمك ، فلفل ، زردچوبه به میزان لازم

روش تهیه:

از چند ساعت قبل، بلغورها با آب سرد خیس داده شود.

ابتدا بلغورهای خیس خورده با آب روی شعله قرار گرفته تا پخته شود. (مثل پختن برنج) كمی نمك و عصاره قلم هم در حین پخت اضافه شود. وقتی آب بلغورها كشیده شد شعله را كم كرده و اجازه میدهید تا بلغور دم بكشد.

درون تابه كمی روغن حیوانی ریخته به همراه روغن مایع، یكی از پیازها به صورت نگینی خرد شده به روغن اضافه شود.

گوشت چرخ كرده به همراه یك پیاز رنده شده و نمك و فلفل و كمی زردچوبه خوب ورز داده به صورت قلقلی های كوچك در آمده و به پیاز كه كمی سرخ شده اضافه شود.

برای سرو این غذا ابتدا بلغور پخته درون ظرف تختی ریخته شده روی آن كشك و در آخر از مواد گوشت و پیاز و نعناع روی كشك ریخته شود

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها