خانم کامیار آموزش تهیه باسلق 98/9/27

خانم کامیار آموزش تهیه باسلق 98/9/27

خانم کامیار آموزش تهیه باسلق 98/9/27

معرفی برنامه

خانم کامیار آموزش تهیه باسلق

مواد لازم :

شکر500گرم

آب 125میلی لیتر

نشاسته گل 150میلی لیتر

آب سرد اضافی500 میلی لیتر

پودر هل 1/4 ق چ

جوهرلیمو1/4ق چ

گلاب 250 ق چ

كره 30 گرم

پودر نارگیل، گردو، گل سرخ به مقدار لازم

روش تهیه :

نشاسته گل و آب سرد اضافی را در ظرفی مخلوط کنید وزمان دهید تا نشاسته در آب سرد حل شود ودر ظرفی آب و گلاب و هل و شکر را روی حرارت قراردهید تا قوام بیاید سپس به غلظت که رسید جوهر لیمو را اضافه کنید و محلول نشاسته حل شده را کم کم اضافه کنید وبا قاشق چوبی هم بزنید تا محلول کاملا غلیظ شود .

سپس كره را اضافه كنید و زمان دهید مواد خنك شود سپس روی میز مار بادست به مدت 5 دقیقه ورز دهید

سپس قالب های تک نفره با پودر نارگیل بپوشانید ویک نیمه گردو در کف ظرف قراردهید وچند برگ گل سرخ کنار گردو ها قرار داده و قالب ها را با مواد باسلوق پر کنید و بمدت یک ساعت در یخچال قراردهید تا سفت شود.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها