حسین زنجانی مرغ ترش با برنج گل کلم
A
A
مواد لازم:
ران مرغ 4 عدد
دانه انار 1 پیمانه
آب انار 1 پیمانه
رب انار 1/2 پیمانه
سیر 4 حبه
زنجبیل تازه 1/2 ق چ
كدو حلوایی 300 گرم
گل كلم 500 گرم
شوید 4 ق غ
نمك،فلفل سیاه، دارچین به مقدار دلخواه
عصاره مرغ 1 عدد
عسل 2 ق غ
روغن زیتون به مقدار لازم
بادام زمینی 100 گرم
روش تهیه:
مرغ ها را داخل یك كاسه گذاشته و به آن نمك،فلفل،دارچین،نصف عصاره مرغ،آب انار، رب انار،دان انار،زنجبیل و 2 حبه سیر رنده شده را افزوده و خوب با دست مخلوط كرده تا طعم و مزه به مرغ بنشیند، روی آن را بسته و به مدت 6 الی 12 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه ها به مرغ بنشیند. حال مرغ ها را داخل تابه چیده و در كنار آن كدو های خورد شده را چیده و از سس و انار ها روی مرغ و كده افزوده،كمی روغن زیتون به همراه كمی نمك و فلفل و پودر دارچین و عسل را روی مواد افزوده و آن را داخل فر به مدت 40 تا 50 دقیقه با دمای 200 درجه سانتیگراید اجازه پخت دهید.
قابلمه ای را آب ریخته و زمانی كه به جوش آمد گل كلم ها ...