خانم احمدی آموزش انار پلو
A
دانه انار ?.?پیمانه
مرغ ??? گرم
برنج ? پیمانه
پیاز متوسط ? عدد
چوب دارچین ? عدد
خلال پسته مقداری
گشنیز خرد شده ? پیمانه سرخالی
زعفران دم کرده ? ق غ
نمک ، فلفل سفید و تخم گشنیز و زردچوبه و روغن یا کره به اندازه کافی
روش تهیه:
سینه مرغ را با فلفل سفید و نمک و تخم گشنیز مخلوط و بعد از حدود نیم ساعت که مزه دار شد با یک پیاز و چوب دارچین میپزیم. برای تهیه مایه انار لای برنج ابتدا یک عدد پیاز را خلالی خرد کنید و در مقدار کره تفت دهید تا سبک شود. برای اینکه کره نسوزد و سیاه نشود کمی روغن مایع به کره در حال آب شدن روی حرارت اضافه کنید. تکههای سینه مرغ ریش شده یا مکعبی خرد شده را به پیاز در حال تفت اضافه کنید، بعد از حدود یک دقیقه گشنیز ریز خرد شده، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید و باز هم تفت دهید. در این مرحله میتوانید یک قاشق غذاخوری زعفران آب کرده روی مرغها بریزید. در دو دقیقه پایانی تفت دادن دانههای انار را اضافه کنید و ...