آقای قاسمی / آموزش پلو آجیلی
A
A
مواد لازم:
کشمش پلویی ?? گرم
خلال باداموخلال پسته ??? گرم
زیره ? ق چ
زنجبیل ? ق چ
انار دانه شده ?عدد
سینه مرغ ??? گرم
زعفران دم شده مقداری
پیاز ?عدد
برنج ? پیمانه
نمک و فلفل و زرچوبه بمقدار لازم
تخم گشنیز ? ق چ
کنجد ? ق س
سیر ?حبه
روش تهیه:
پیاز نگینی شده را در کمی روغن تفت داده سیر را رنده کرده و به پیاز اضافه میکنیم. سینه مرغ را اضافه کرده ودر حدی که تغییر رنگ دهد تفت میدهیم تمامی ادویه ها را بهمراه خشکبار که داریم اضافه میکنیم ? دقیقه تفت دهید زعفران اضافه شود ودر اخر دانه انار هم به موادمون اضافه میکنیم و مواد اماده شده را لابلای برنج دممیزاریم. بهتر است خشکبار بهمراه گلاب خسیانده شود.