خانم عیوضی/ آموزش کیک هویج و گردو
A
مواد لازم:
تخم مرغ ? عدد
شکرقهوه ای ??? گرم
روغن مایع نصف پیمانه
آرد گندم ??? گرم
گردو خردشده نصف پیمانه
هویج فرنگی ??? گرم
وانیلA ?/? ق چ
بیکینگ پودرA ? ق چ
نمک یک پینچ
دارچین یک ق چ
روش تهیه:
فر روی دمای ??? درجه سانتی گراد روشن کنید.
تخم مرغ و شکر وانیل را با همزن برقی مخلوط کرده تا تغییر رنگ و حجم دهند. روغن مایع و پوره هویج را افزوده و مخلوط کنید. مواد خشک راباهم مخلوط و الک کنید وبه باقی مواد اضافه کنید. در نهایت گردوی خردشده را اضافه کرده ، قالب میان تهی را با روغن چرب و آردپاشی کنید، مایع کیک را داخلش ریخته و برای مدت تقریبی ?? دقیقه در طبقه وسط فر بپزید.
نکته: از پوره انواع میوه و صیفی جات ، میتوانید استفاده کنید . برای مثال: خرمالو ، سیب ، هلو ، به، کدوحلوایی، اسفناج، هویج
98/9/10