خانم هژبری آموزش ترشی پاییزی
ترشی گوجه و بادمجون و فلفل شکم پر:
گوجه/بادمجان/فلفل دلمه ای 7الی 8 عدد
گل کلم 1عدد/A A A A هویج 3عدد
فلفل دلمه ای رنگی 2عدد/سیر 8 الی 10حبه
جعفری/شوید/نعنا/ریحان بنفش جمعا300گرم
نعنا و جعفری خشک 2ق سوپخوری
نمک دریا و سرکه به میزان لازم
ترشی بادمجان خرد شده :
بادمجان 1کیلو/A A فلفل دلمه ای قرمز 2عدد
نعنا و جعفری 200گرم/ سیر 6حبه
زردچوبه/سیاهدانه/تخم گشنیز 1 ق سوپ خوری
سرکه و نمک دریایی به میزان لازم