خانم هژبری آموزش ترشی پاییزی 98/8/26

خانم هژبری آموزش ترشی پاییزی 98/8/26

خانم هژبری آموزش ترشی پاییزی 98/8/26

معرفی برنامه

خانم هژبری آموزش ترشی پاییزی

ترشی گوجه و بادمجون و فلفل شکم پر:

گوجه/بادمجان/فلفل دلمه ای 7الی 8 عدد

گل کلم 1عدد/A A A A  هویج 3عدد

فلفل دلمه ای رنگی 2عدد/سیر 8 الی 10حبه

جعفری/شوید/نعنا/ریحان بنفش جمعا300گرم

نعنا و جعفری خشک 2ق سوپخوری

نمک دریا و سرکه به میزان لازم

ترشی بادمجان خرد شده :

بادمجان 1کیلو/A A  فلفل دلمه ای قرمز 2عدد

نعنا و جعفری 200گرم/ سیر 6حبه

زردچوبه/سیاهدانه/تخم گشنیز 1 ق سوپ خوری

سرکه و نمک دریایی به میزان لازم

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها