خانم فلاحی آموزش نان و پیازچه و فلفل
A
آرد ??? گرم
بکینگ پودر ? ق چ
نمک ? ق چ
پودر پاپریکا ? ق چ
پنیر پیتزا ?? گرم
پبازچه تازه خرد شده ?? شاخه
فلفل دلمه ای قرمز نصف عدد
پنیر تست ورقه ای ? عدد
تخم مرغ ? عدد
کره آب شده ?? گرم
شیر به دمای محیط رسیده ??? میلی لیتر
روش تهیه :
ابتدا شیر، تخم مرغ، کره را مخلوط کرده و کنار میگذاریم، در ظرفی دیگر آرد، بکینگ پودر، نمک ، پودر پاپریکا، پیازچه، فلفل دلمه ای، پنیر تست را مخلوط کرده و نیمی از پنیر پیتزا رو هم اضافه میکنیم و سپس مواد تخم مرغی را اضافه میکنیم و خوب ترکیب می کنیم
قالب پاند کیک یا مستطیل ?? در ?? را چرب و حتما کاغذ روغنی می اندازیم و مواد را داخلش ریخته و کمی دست را آرد زده و سطح خمیر صاف کنید و سپس مابقی پنیر پیتزا و کمی پیازچه رویش میپاشیم و در فر ??? درجه به مدت ?? تا ?? دقیقه تا سطح نان طلایی شود.