منصوره سادات حسینی / آموزش قروتی بادمجان 98/8/21

منصوره سادات حسینی / آموزش قروتی بادمجان 98/8/21

منصوره سادات حسینی / آموزش قروتی بادمجان 98/8/21

معرفی برنامه

منصوره سادات حسینی / آموزش قروتی بادمجان

مواد لازم:

بادمجان ??? گرم

کشک (قروتی) ??? میلی لیتر

گوجه ??? گرم

پیاز ??? گرم

سیر ?? گرم

گردو ?? گرم

نعنا و کاکوتی (آنخ)?? گرم

ادویه زردچوبه زیره فلفل به میزان لازم

روغن ارده کنجد به میزان لازم

روش تهیه:

بادمجانها را پوست کنده و حلقه ای کنید، داخل اب نمک بریزید تا چهار ساعت بماند، ازصافی رد کنید تا حسابی ابش کشیده شود وداخل تابه سرخ کنید نیمی از پیازهارا تفت دهید وروی بادمجان با گوجه های نگینی شده بریزید زیره وزردچوبه وفلفل زده و با حرارت پایین پخته شود

در کناری کشک (قروت) را باپودر گردو در مخلوط کن بریزید تا حسابی روغن گردو دربیاید بعد داخل قابلمه پیازداغ نعناوکاکوتی را تفت بدهید وکشک را اضافه کنید وقتی یک جوش خورد خاموش کنید، موقع سرو درکاسه قروت را بریزید ونان خشک خورد کرد وبا بادمجان و سبزی خوردن میل کنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها