خانم الوند آموزش مرغ شکم پر 98/8/19

خانم الوند آموزش مرغ شکم پر 98/8/19

خانم الوند آموزش مرغ شکم پر 98/8/19

معرفی برنامه

خانم الوند آموزش مرغ شکم پر

مرغ ?عدد (??? تا ???? گرم)

گردو ???گرم

پیاز متوسط ?عدد

رب ازگیل یا رب الوچه ? ق غ

نمک وفلفل ?/? ق غ

آب ? لیوان

روش تهیه:

اصالت لونگی یا مرغ شکم پر در استارا یعنی غرب گیلان طبخ میشود وهرچه به طرف شرق نزدیک میشود افزودنیهای ان ازقبیل سبزیجات محلی به ان اضافه میگردد.اما اونگی استارا به اینصورت است که:

یک عدد مرغ که بهتر است کوچک باشد را انتخاب کرده و قسمتهای سینه وران را با چنگال ویا سیخ چوبی سوراخ میکنیم تا بهتر مزه بگیرد مرغ را یک رو روز قبل مزه دار میکنیم، به اینصورت که ?قاشق از رب ازگیل یا رب الوچه ویا مخلوطی از هر دو را در اب مخلوط میکنیم(در ظرف شیشه ای ویا پلاستیک)کمی نمک به اب اضافه کرده ومرغ را در ان قرار میدهیم درب ظرف را گذاشته ودر یخچال قرار میدهیم.

برای ادامه پخت وقتی مرغ مزه دار شد، گردو ساییده شده وپیاز رنده شده نمک وفلفل را با هم ترکیب میکنیم ?/?مواد را در شکم مرغ میریزیم وشکم مرغ را با خلال دندان فیکس میکنیم تا مواد بیرون نریزد...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها