خانم صادقی آموزش ماکارونی با سس ریحان
A
A
مواد لازم:
اسپاگتی ???گرم
سینه مرغ ? عدد
بادام زمینی ??گرم
ریحان تازه ???گرم
پنیر پارمسان ??گرم
روغن زیتون ?/?لیوان یا ???سی سی
نمک و فلفل سیاه و قرمز و زعفران پاپریکا مقداری
روغن سرخ کردنی کمی
لیمو ترش تازه ?عدد
روش تهیه :
سینه مرغ را برش های مربع کوچک زده از چند ساعت قبل با نمک ، زعفران ، فلفل سیاه و پاپریکا و قرمز مزه دار کنید
اسپاگتی ها را در آب جوش و نمک و کمی روغن خوب بجوشانید
بادام زمینی را از پوست خودش جدا کرده سپس آسیاب کنید بعد با دو حبه سیر و روغن زیتون و پنیر پارمسان میکس کنید
در ماهی تابه ای ابتدا سینه مرغ را سرخ کرده و کنار بگذارید سپس سس آماده شده و اسپاگتی های آب کش شده را روی شعله کم حرارت داده تا سس کاملا به خورد اسپاگتی برود
در ظرف پذیرایی ریخته و با پنیر پارمسان و ریحان و مرغ سرخ شده تزیین کنید.