خانم صادقی آموزش ماکارونی با سس ریحان 98/8/18

خانم صادقی آموزش ماکارونی با سس ریحان 98/8/18

خانم صادقی آموزش ماکارونی با سس ریحان 98/8/18

معرفی برنامه

خانم صادقی آموزش ماکارونی با سس ریحان

مواد لازم:

اسپاگتی ???گرم

سینه مرغ ? عدد

بادام زمینی ??گرم

ریحان تازه ???گرم

پنیر پارمسان ??گرم

روغن زیتون ?/?لیوان یا ???سی سی

نمک و فلفل سیاه و قرمز و زعفران پاپریکا مقداری

روغن سرخ کردنی کمی

لیمو ترش تازه ?عدد

روش تهیه :

سینه مرغ را برش های مربع کوچک زده از چند ساعت قبل با نمک ، زعفران ، فلفل سیاه و پاپریکا و قرمز مزه دار کنید

اسپاگتی ها را در آب جوش و نمک و کمی روغن خوب بجوشانید

بادام زمینی را از پوست خودش جدا کرده سپس آسیاب کنید بعد با دو حبه سیر و روغن زیتون و پنیر پارمسان میکس کنید

در ماهی تابه ای ابتدا سینه مرغ را سرخ کرده و کنار بگذارید سپس سس آماده شده و اسپاگتی های آب کش شده را روی شعله کم حرارت داده تا سس کاملا به خورد اسپاگتی برود

در ظرف پذیرایی ریخته و با پنیر پارمسان و ریحان و مرغ سرخ شده تزیین کنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها