خانم کامیار آموزش تهیهA کیک زرشک
A
A
مواد لازم:
زرشک نصف پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شکر نصف پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چ
روغن مایع نصف پیمانه
شیر یک سوم پیمانه
آرد یک و نیم پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق چ
روش تهیه:
زرشک را روی پارچه یا دستمال کاغذی پهن کنید تا رطوبت اضافیاش خشک شود، سپس تخم مرغ، شکر و وانیل را پنج دقیقه با همزن بزنید. روغن مایع را اضافه و یک دقیقه بزنید. سپس شیر را نیز اضافه كنید و با همزن بزنید. آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنیدو در دو مرحله روی مواد الک کنید و با همزن دستی مخلوط کنید. دقت کنید که بعد از اضافه کردن آرد و بیکینگ پودر نباید مواد را زیاد هم بزنید چون پف کیک میخوابد، خیلی کم در حد مخلوط شدن مواد کافی است. یک قاشق آرد در یک کاسه بریزید و زرشکها را اضافه و به آرامی مخلوط کنید و در یک صافی بریزید و اضافی آرد را بتکانید.
سپس به مواد اضافه کنید و خیلی کم و آرام با لیسک مخلوط کنید و در قالب بریزید.
بعد درون فر که از یک ربع قبل با دمای ??? درجه روشن کرده اید بگذارید به مدت 35دقیقه بپزید