خانم کامیار آموزش تهیه کیک زرشک 98/8/16

خانم کامیار آموزش تهیه کیک زرشک 98/8/16

خانم کامیار آموزش تهیه کیک زرشک 98/8/16

معرفی برنامه

خانم کامیار آموزش تهیهA  کیک زرشک

مواد لازم:

زرشک نصف پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

شکر نصف پیمانه

وانیل یک چهارم قاشق چ

روغن مایع نصف پیمانه

شیر یک سوم پیمانه

آرد یک و نیم پیمانه

بیکینگ پودر یک قاشق چ

روش تهیه:

زرشک را روی پارچه یا دستمال کاغذی پهن کنید تا رطوبت اضافی‌اش خشک شود، سپس تخم مرغ، شکر و وانیل را پنج دقیقه با همزن بزنید. روغن مایع را اضافه و یک دقیقه بزنید. سپس شیر را نیز اضافه كنید و با همزن بزنید. آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنیدو در دو مرحله روی مواد الک کنید و با همزن دستی مخلوط کنید. دقت کنید که بعد از اضافه کردن آرد و بیکینگ پودر نباید مواد را زیاد هم بزنید چون پف کیک می‌خوابد، خیلی کم در حد مخلوط شدن مواد کافی است. یک قاشق آرد در یک کاسه بریزید و زرشک‌ها را اضافه و به آرامی مخلوط کنید و در یک صافی بریزید و اضافی آرد را بتکانید.

سپس به مواد اضافه کنید و خیلی کم و آرام با لیسک مخلوط کنید و در قالب بریزید.

بعد درون فر که از یک ربع قبل با دمای ??? درجه روشن کرده اید بگذارید به مدت 35دقیقه بپزید

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها