آقای قاسمی / آموزش قابلی پلو
A
مواد لازم:
گوشت گوسفندی و یا سینه مرغ ??? گرم
برنج دو پیمانه
هویج سه عدد
کشمش سه چهارم پیمانه
خلال بادامیک ق غ
زردچوبه یک ق غ
خرما ? عدد
پیاز?عدد
پودر زیره، پودر میخک، پودر جوز هندی، پودر هل و دارچین جمعا سه قاشق چایخوری و پودر زنجبیل
زعفران یک ق غ
روغن و نمک
روش تهیه:
اول پیازها رو خلالی خرد کرده و در کمی روغن سرخ کرده سینه مرغ را اضافه کرده بهمراه ادویه ها تفت میدهیم تا رنگمرغ عوض شود سپس هویچ را اضافه کرده و کمی اب ربخته تا هویچ ها نرمشود کشمش و خلال بادام و زعفران رو هم ریخته و در اخر خرما هم اضافه شود و از مواد در لابه لای برنج ابکش شده گذاشته و دم میزاریم و اماده سرو هست میتونیم با زرشک و خرما و خلال بادام تزیین کنیم.