آقای قاسمی / آموزش قابلی پلو 98/8/13

آقای قاسمی / آموزش قابلی پلو 98/8/13

آقای قاسمی / آموزش قابلی پلو 98/8/13

معرفی برنامه

آقای قاسمی / آموزش قابلی پلو

مواد لازم:

گوشت گوسفندی و یا سینه مرغ ??? گرم

برنج دو پیمانه

هویج سه عدد

کشمش سه چهارم پیمانه

خلال بادامیک ق غ

زردچوبه یک ق غ

خرما ? عدد

پیاز?عدد

پودر زیره، پودر میخک، پودر جوز هندی، پودر هل و دارچین جمعا سه قاشق چای‌خوری و پودر زنجبیل

زعفران یک ق غ

روغن و نمک

روش تهیه:

اول پیازها رو خلالی خرد کرده و در کمی روغن سرخ کرده سینه مرغ را اضافه کرده بهمراه ادویه ها تفت میدهیم تا رنگ‌مرغ عوض شود سپس هویچ را اضافه کرده و کمی اب ربخته تا هویچ ها نرم‌شود کشمش و خلال بادام و زعفران رو هم ریخته و در اخر خرما هم اضافه شود و از مواد در لابه لای برنج ابکش شده گذاشته و دم میزاریم و اماده سرو هست میتونیم با زرشک و خرما و خلال بادام تزیین کنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها