خانم محمدلو / خورش سیر قلیه
A
مواد لازم:
مرغ : ?-? تکه
پیاز کوچک : ? عدد
برگ سیر تازه : ??? گرم
لپه :?/?پیمانه
تخم مرغ : ?عدد
زردچوبه : ?/? ق چ
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
رب نارنج : ?-? ق س
روش تهیه:
لپهها را به صورت جداگانه بپزید اما مراقب باشید له نشوند.
مرغ ها را با یک عدد پیاز کوچک وکمی زعفران و نمک بپزید و سپس آنها را سرخ نمایید و کنار بگذارید.
برگ های سیرهای تازه را بشویید و به اندازه های نیم سانتی خرد کنید.
پیاز را خلالی خرد کنید و در مقداری روغن تقت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس برگ سیرها را داخل پیاز ها بریزید و کمی تفت دهید. در حین تفت دادن سیرها، نمک، فلفل و زرد چوبه را اضافه و سپس لپه را اضافه کنید و کمی آب به آن بیافزایید. پس از ?? دقیقه تکه های مرغ را اضافه کنید. وقتی آب خورشت کمی کشیده شد و خورشت جا افتاد رب نارنج را اضافه کنید. در آخر تخم مرغ را درون کاسه ای بزنید و به خورش اضافه کنید. پس از ? دقیقه خورشت را را از روی حرارت بردارید و آن را همراه برنج سرو نمایید.