خانم عیوضی/ آموزش پیراشکی سیب 98/8/4

خانم عیوضی/ آموزش پیراشکی سیب 98/8/4

خانم عیوضی/ آموزش پیراشکی سیب 98/8/4

معرفی برنامه

خانم عیوضی آموزش پیراشکی سیب

AA 

مواد لازم:

نصف لیوان شیر

?عدد... تخم‌مرغ

??? گرم آرد سفید الک ‌شده

?قاشق س روغن مایع

وانیل كمی

?قاشق م بگینگ پودر

نمک اندكی

مواد لازم برای سیب ،

داخل خمیر

?عدد سیب

خاک قند به میزان لازم

روغن سرخ‌کردنی به میزان لازم

روش تهیه:

ابتدا باید خمیر بنیه را تهیه کنید. برای این کار، کافی است که نمک وانیل را داخل شیر سرد حل کنید و تخم‌مرغ‌ها را به آن بیفزایید. بعد از اینکه تخم‌مرغ و شیر را کاملا هم زدید، آرد و روغن را اضافه کنید و مایه خمیر را آنقدر هم بزنید تا کاملا یکدست شود. بعد از آماده شدن خمیر، پوست سیب‌ها را بکنید، آنها را حلقه حلقه کنید و دانه‌های وسط میوه را به‌صورت دایره‌وار دربیاورید. حالا این حلقه‌های سیب توخالی را ابتدا داخل خاک قند و سپس در خمیر بنیه بغلتانید و در نهایت آنها را سرخ کنید.

بهتر است برای اینکه بنیه سیب‌ روغن اضافی به‌خود نکشد، سیب‌ها را داخل ظرفی کوچک و گود که روغن آن حداقل یک بند انگشت بوده و از قبل گرم‌شده است، سرخ کنید و سپس ...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها