خانم مهدیان / مرغ ترش مازندرانی
A
مواد لازم:
مرغ ? کیلو
سبزی مرغ ترش ??? گرم
گردوی چرخ شده ??? گرم
رب انار ? ق غ
رب آلو ? ق غ
کشمش چرخ شده ? ق غ
پیاز ? عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن کنجد به میزان لازم
روش تهیه:
ابتدا تکه های مرغ را سرخ میکنیم
سپس تکه های مرغ را خارج و پیاز خرد شده را همراه زردچوبه و نمک و فلفل در تابه ریخته و تفت میدهیم
سبزی مرغ ترش را اضافه و تفت میدهیم سپس گردوی چرخ شده و رب انار و آلو را اضافه و کمی تفت میدهیم، در نهایت کشمش خیس کرده را در آبکش ریخته و در غذا ساز میریزیم و به جای شکر داخل مواد تابه میریزیم.
مرغ ها را با ? لیوان آب یا استاک مرغ به مواد تابه اضافه تا زمانی که جوش آمد و در آن را میگذاریم و شعله را کم میکنیم.
به صورت دلخواه میتوان آلوی خورشتی و جنگلی در اواخر پخت به آن اضافه کرد.