خانم بخشی / آش خشکبار همدان 98/7/25

خانم بخشی / آش خشکبار همدان 98/7/25

خانم بخشی / آش خشکبار همدان 98/7/25

معرفی برنامه

خانم بخشی / آش خشکبار همدان

مواد لازم:

سبزی آش: پانصدگرم خردشده

عدس: یک پیمانه

لوبیا چیتی: یک پیمانه

نخود: یک پیمانه

استاک گوشت : دو پیمانه

پیاز: 2 عدد

روغن: سه قاشق سوپ خوری

نمک وفلفل وزردچوبه :به میزان لازم

آلوی خشک :صد گرم

قیسی : صد گرم

گوشت سردست :??? گرم

شیره انگور : یک پیمانه

سرکه : یک دوم پیمانه

رشته آش : ??? گرم

آلبالوی خشک : ?? گرم

نعنا خشک : دو ق سوپ خوری

سیرتازه : یک بوته

روش تهیه:

ابتدا داخل قابلمه مناسب پیازهای ریز خرد شده را همراه زردچوبه تفت داده و سپس لوبیا چیتی، عدس، نخود را که از قبل خیس کرده و سپس پخته بودیم به همراه آب گوشت اضافه می کنیم، از گوشت سر دست هم استفاده کنیم و بعد از پخت گوشت کاملا کوبیده و همراه استاک آن به آش اضافه کنیم و آب به اندازه لازم اضافه کرده و به مدت کافی روی اجاق می گذاریم با شعله کم خوب بپزد. سپس ، سبزی آش و نمک و فلفل رااضافه کرده . بعد از نیم ساعت از ریختن سبزی آش، خشکبارها را که از شش ساعت قبل خیس کرده بودیم اضافه می کنیم ونیم ساعت بعد از پخت خشکبارها رشته آش را افزوده...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها