خانم عابدی آموزش تبوله و حمص 98/7/23

خانم عابدی آموزش تبوله و حمص 98/7/23

خانم عابدی آموزش تبوله و حمص 98/7/23

معرفی برنامه

خانم عابدی آموزش تبوله و حمص

پیش غذا های لبنانی

روش تهیه تبوله:

جعفری و نعنای ساطوری یك پیمانه

بلغور گندم دو قاشق

دو عدد گوجه فرنگی نگینی شده

پیاز چه ی ریز شده 6-7 عدد

آبلیمو ترش تازه نصف پیمانه

روغن زیتون یك سوم پیمانه

بلغور ها رو یك ساعت قبل خیس می كنیم مواد رو با هم مخلوط می كنیم و به مدت یك ساعت در یخچال استراحت می دهیم

روش تهیه حمص:

نخود پخته یك پیمانه

ارده نصف پیمانه

ابلیمو نصف پیمانه

روغن زیتون نصف پیمانه

سیر دو حبه

نخود وسیر را داخل غذا ساز ریخته و خوب مخلوط می كنیم ارده روغن زیتون و آبلیمو رو بهش اضافه می كنیم وخوب مخلوط می كنیم اگر سفت شد كمی اب نخود بهش اضافه می كنیم ، غلظتش باید مثل ماست چكیده بشه

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها