خانم عابدی آموزش تبوله و حمص
A
پیش غذا های لبنانی
روش تهیه تبوله:
جعفری و نعنای ساطوری یك پیمانه
بلغور گندم دو قاشق
دو عدد گوجه فرنگی نگینی شده
پیاز چه ی ریز شده 6-7 عدد
آبلیمو ترش تازه نصف پیمانه
روغن زیتون یك سوم پیمانه
بلغور ها رو یك ساعت قبل خیس می كنیم مواد رو با هم مخلوط می كنیم و به مدت یك ساعت در یخچال استراحت می دهیم
روش تهیه حمص:
نخود پخته یك پیمانه
ارده نصف پیمانه
ابلیمو نصف پیمانه
روغن زیتون نصف پیمانه
سیر دو حبه
نخود وسیر را داخل غذا ساز ریخته و خوب مخلوط می كنیم ارده روغن زیتون و آبلیمو رو بهش اضافه می كنیم وخوب مخلوط می كنیم اگر سفت شد كمی اب نخود بهش اضافه می كنیم ، غلظتش باید مثل ماست چكیده بشه