خانم عابدی آموزش هویج پلو و فیله حلزونی
A
مواد لازم:
سه عدد هویج خلالی خرد شده
برنج ? پیمانه
کره ??? گرم
شکر نصف پیمانه
چوب دارچین
زعفران آبزده
.فیله مرغ. ??? گرم
شیر یک پیمانه
.
ابتدا هویج های خلالی را بهمراه کره کمی تفت می دهیم ، تا کم سبک شود ، سپس شکر را اضافه می کنیم و نصف لیوان آب و اجازه میدهیم به مدت یک ربع کمی نیم پز شود بهمراه نصف قاشق چایخوری نمک و چوب دارچین بعد لا به لای برنج جوشیده و آبکش شده می ریزیم و اجازه میدهیم که دم بکشد
.
برای فیله حلزونی
هر فیله مرغ را از طول به دو قسمت برش می دهیم ، و داخل ظرفی بهمراه شیر به مدت حداقل یک ساعت استراحت می دهیم ، اضافه کرد شیر باعث میشود بافت فیله هنگام سرخ شدن ، نرم و آبدار باقی بماند
زمانی که خواستیم فیله ها را سرخ کنیم کمی نمک اضافه می کنیم و هر کدام از برش های نواری رو با دست رول کرد و در تابه قرار میدهیم
فیله ها باید به صورت منظم و کنار هم در تابه قرار بگیرند که حالتشان حفظ شود در زمان پخت
در اخر هم زعفران اب زده اضافه می کنیم و ...
A