خانم الوند آموزش اسفناج پلو 98/7/9

خانم الوند آموزش اسفناج پلو 98/7/9

خانم الوند آموزش اسفناج پلو 98/7/9

معرفی برنامه

خانم الوند آموزش اسفناج پلو

مواد لازم:

اسفناج ???تا ???گرم

برنج ?پیمانه

فیله مرغ ??? گرم

پیاز داغA A  ?ق.س

اب ?لیوان

روغن ?/?پ

نمک ?ق چ

پودر سیر ?ق چ

روش تهیه:

فیله مرغ را شسته و آن را با نمک وفلفل مزه دار میکنیم، بعد از نیم ساعت آن را سرخ میکنیم.

اسفناج را شسته وبعد میپزیم وبدون اب وزن کرده پخته ان را کمی تفت میدهیم وپیاز داغ به ان اضافه میکنیم وهمچنین پودر سیر ونمک.

دو پیمانه برنج را شسته ودر ظرفی که قراراست در فر بگذاریم میریزیم اسفناج را هم اضافه میکنیم وهمراه ?لیوان اب یا عصاره مرغ(در صورت استفاده از عصاره نمک را حذف کنید)با هم مخلوط میکنیم تا اسفناج سرخ شده باز شود .بعد فیله ها را روی ان می چینیم، روغن ویا کره را روی ان می ریزیم وفویل میکشیم ودر فر ??? درجه بمدت تقریبا ?ساعت میگذاریم بپزد .در طول مدت پخت ?تا ?بار انرا نگاه میکنیم وبرنج را مخلوط میکنیم تا یکدست پخته شود.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها