حسین زنجانی کباب کوبیده مرغ
A
A
برای شروع 500 گرم سینه مرغ و 500 گرم ران مرغ بدون استخوان را همراه با چربی گوساله 2 بار چرخ كرده سپس داخل ظرف ریخته و شروع به اضافه كردن پیاز ریز رنده و آب گرفته شده كرده،ادویه ها را افزوده،زعفران و در نهایت جعفری خرد شده را و خوب مخلوط كرده و به مدت 10 دقیقه ورز میدهیم، حال روی آن را بسته و به مدت 3 ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم. حال دست خود را كمی خیس كرده و شروع به سیخ كردن كباب ها كرده و سپس روی زغال آن ها را پخته. در تابه ای جدا گانه كره، لیمو و كمی زعفران را كمی حرارت دهید و از این سس در آخر پخت كباب ها به آن اغشته كرده و نوش جان بفرمایید.