خانم احمدی آموزش خورش انار مسما 98/7/7

خانم احمدی آموزش خورش انار مسما 98/7/7

خانم احمدی آموزش خورش انار مسما 98/7/7

معرفی برنامه

خانم احمدی آموزش خورش انار مسما

مواد لازم:

مرغ نصف ? عدد

انار دانه شده ? عدد

پیاز ? عدد

رب انار ? ق غ

نمک، روغن میزان لازم

زردچوبه ? ق چ

گلپر ? ق چ

فلفل نصف ق چ

در صورت تمایل شکر و زعفران مقداری

روش تهیه:

مرغ را تکه کنید و با کمی آب انار و نمک و فلفل مزه دار کرده بعد از ? ساعت آن را کمی سرخ کنید.

پیاز را خلالی کنید و در روغنی که مرغ را سرخ کرده اید تفت دهید تا طلایی شود. رب گوجه در صورت دلخواه و کمی از دانه انار و ادویه ها را به پیاز اضافه کنید.

مرغ ها را به مواد تفت داده شده اضافه کنید. یک پیمانه آب روی مرغ ها بریزید تا بجوش آید و پس از جوشیدن آب، درب ظرف را بگذارید و شعله را کم کنید تا مرغ بپزد (45 دقیقه تا یک ساعت)

در اواخر زمان پخت رب انار و زعفران و بقیه دانه های انار را اضافه کنید. دقت کنید این خورش غلیظ است پس باید آب آن تقریبا کشیده شود و تنگ آب باشد.

– اگر بخواهید انار مسمای شما مجلسی تر به نظر بیاید مرغ را به صورت درسته سرخ کنید و در خورش به کار ببرید.

– گلپر ادویه ای است که بعضی افراد با انار مصرف می کنند پس ...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها