خانم احمدی آموزش خورش انار مسما
A
مواد لازم:
مرغ نصف ? عدد
انار دانه شده ? عدد
پیاز ? عدد
رب انار ? ق غ
نمک، روغن میزان لازم
زردچوبه ? ق چ
گلپر ? ق چ
فلفل نصف ق چ
در صورت تمایل شکر و زعفران مقداری
روش تهیه:
مرغ را تکه کنید و با کمی آب انار و نمک و فلفل مزه دار کرده بعد از ? ساعت آن را کمی سرخ کنید.
پیاز را خلالی کنید و در روغنی که مرغ را سرخ کرده اید تفت دهید تا طلایی شود. رب گوجه در صورت دلخواه و کمی از دانه انار و ادویه ها را به پیاز اضافه کنید.
مرغ ها را به مواد تفت داده شده اضافه کنید. یک پیمانه آب روی مرغ ها بریزید تا بجوش آید و پس از جوشیدن آب، درب ظرف را بگذارید و شعله را کم کنید تا مرغ بپزد (45 دقیقه تا یک ساعت)
در اواخر زمان پخت رب انار و زعفران و بقیه دانه های انار را اضافه کنید. دقت کنید این خورش غلیظ است پس باید آب آن تقریبا کشیده شود و تنگ آب باشد.
– اگر بخواهید انار مسمای شما مجلسی تر به نظر بیاید مرغ را به صورت درسته سرخ کنید و در خورش به کار ببرید.
– گلپر ادویه ای است که بعضی افراد با انار مصرف می کنند پس ...