خانم حسینی آموزش حریره بادام و سوپ سبزیجات
A
A
مواد لازم حریره بادام:
مغز بادام شیرین A A A 5 عدد
آرد برنجA 2 ق م
شکرA A A A A نصف ق م
شیرA A A A A A نصف لیوان
مواد لازم سوپ سبزیجات :
گوشت گوسفند یا مرغ A A A A A A A A 50 گرم
پیازA A A A A A A یک چهارم
جعفری خرد شدهA A A 1 ق م
سیب زمینیA A A A A A A A A 1 عدد
هویجA A A A A 1 عدد
گوجه فرنگیA A A A A A A 1 عدد
برنجA A A A A 1 ق م
کره A A A A A A 1 ق م
روش تهیه:
مغز بادام ها را در آب جوش خیس کنید، بعد از 3 الی 5 ساعت پوست آنها را بگیرید و با هر وسیله ای که در منزل دارید آنها را کوبیده و آسیاب نمایید تا نرم شود. آرد برنج ، شکر و بادام کوبیده شده را به شیر اضافه کرده و روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب به هم بزنید تا به قوام مورد نظر برسد.
ابتدا گوشت را با پیاز خرد شده کمی تفت دهید، سپس حدود 2 لیوان آب به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد. هویج و سیب زمینی بسیارخرد شده و برنج را اضافه کنید. نیم ساعت بعد گوجه فرنگی رنده شده و کره را داخل سوپ بریزید. چند جوش که زد و به قوام مطلوب که رسید از روی اجاق بردارید.
نکته: می توان چند قطره آب لیمو ترش تازه یا آب نارنج به سوپ اضافه کنید.