خانم مهدیان / آموزش کیک فنجانی موز و کره بادام زمینی 98/6/31

خانم مهدیان / آموزش کیک فنجانی موز و کره بادام زمینی 98/6/31

خانم مهدیان / آموزش کیک فنجانی موز و کره بادام زمینی 98/6/31

معرفی برنامه

خانم مهدیان / آموزش کیک فنجانی موز و کره بادام زمینی

مواد لازم:

آرد یك و سه چهارم لیوان

بیکینگ پودر 2 ق چ

نمک ¼ ق چ

شکر 1 پیمانه

کره 50 گرم

وانیل 1 ق چ

کره بادام زمینی ¼ پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

موز 2 عدد

بادام زمینی به میزان لازم

روش تهیه:

فر را روی حرارت 180 درجه قرار دهید. کره به دمای محیط رسیده و شکر و وانیل را خوب بزنید تا کرم رنگ شود.

کره بادام زمینی را اضافه کنید. تخم مرغ ها رو دانه دانه اضافه کنید و مجدد بزنید. موزها ی رسیده و نرم را با چنگال له کنید و به مخلوط اضافه کنید

آرد و بیکینگ پودر و نمک را مخلوط و الک کنید و به مواد اضافه کرده، با دور کم همزن سریع هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

توی قالب ها ، کاغذ کاپ کیک قرار دهید. نیازی به چرب کردن نیست

کیک را توی قالبها ریخته روی آن بادام زمینی ریخته و به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر قرار دهید معمولا برای کاپ کیک ما یك سوم قالب رو خالی میذاریم ولی برای این کیک تا لبه کاغذ از مخلوط پر کنید تا روی کاپ کیک ها گنبدی شکل بشه. البته بعد از اینکه از فر بیرون میارید مقداری از پف کیک میخوابه

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها