خانم هژبری آموزش کنسروهای پاییزی
A
A
كنسرو های پاییزی
شامل :
_كنسرو لوبیا سبز
_كنسرو گوجه فرنگی
_كنسرو سس فلفلی
مواد لازم :
گوجه فرنگی های قرمز دو الی سه كیلو
فلفل قرمز (تند و شیرین ) جمعا دو كیلو
لوبیا سبز به میزان لازم
نمك
سركه نصف پیمانه
شكر 3 الی 4 ق س
روش تهیه :
گوجه های قرمز و بدون رگه را پوست كنده و خرد میكنیم، داخل قابلمه ریخته و حرارت قرار میدهیم، حسابی كه پخت و نرم شد، نمك زده و بصورت داغ داخل شیشه های استریل شده میریزیم و در ان را سریع بسته و سرو ته روی دستمال می گذاریم
بقیه گوجه پخته را میكس كرده و جهت تهیه كنسرو لوبیا سبز استفاده میكنیم، لوبیا سبزها را درسته می پزیم و بعد خرد میكنیم
داخل شیشه ریخته و از گوجه میكس شده داغ روی مواد میریزیم و درب ان را بسته و سرو ته روی پارچه قرار میدهیم
جهت تهیه سس فلفلیی، فلفل ها رو شسته و تخم ها و رگه هاشو میگیریم با گوجه ها ی پوست گرفته می پزیم، وقتی كامل پخته شد میكس كرده و دوباره روی حرارت قرار میدیم، نمك و سركه و شكر را اضافه كرده و داخل شیشه ریخته و درب آن را بسته و سرو ته قرار میدهیم.