حسین زنجانی آموزش بال و کتف کبابی با سس کبابی 98/6/26

حسین زنجانی آموزش بال و کتف کبابی با سس کبابی 98/6/26

حسین زنجانی آموزش بال و کتف کبابی با سس کبابی 98/6/26

معرفی برنامه

حسین زنجانی آموزش بال و کتف کبابی با سس کبابی

مواد لازم:

بال و كتف مرغ 1 كیلو

سیر 3 حبه

كره 6 ق غ

كچاپ تند 4 ق غ

نمك،فلفل،پودر پیاز، پاپریكا،پودر گوجه مجموع 2 ق غ

سس بار بیكیو:

سس كچاپ 2 پ

سركه سیب 1،2 پ

شكر قهوه ای 1،4 پ

عسل 2 ق غ

سس سویا 1 ق غ

لیمو ترش 1 عدد

سس تند به مقدار دلخواه

ادویه 1 ق غ

روش تهیه:

مرغ ها را با چاقو كمی باز كرده تا هم سس به داخل آنها راحت تر نفوذ كند و هم سریع تر پخته شود، ادویه ها را افزوده و به همراه سیر ریز خرد شده خوب ورز میدهیم حال سس تند و كره آب شده را اضافه میكنیم و پس از كمی ورز دادن مرغ ها آن را شروع به گریل كردن میكنیم. در تابه ای تمامی مواد سس باربیكیو را افزوده و آرام با حرارت كم به مدت 10 دقیقه هم زده و بعد از اتمام و آماده شدن سس در حین پخت بال و كتف ها با استفاده از قلمو روی مرغ را به سس آغشته كرده و در آخر نیز كنار مرغ كبابی شده سرو كنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها