حسین زنجانی آموزش بال و کتف کبابی با سس کبابی
A
مواد لازم:
بال و كتف مرغ 1 كیلو
سیر 3 حبه
كره 6 ق غ
كچاپ تند 4 ق غ
نمك،فلفل،پودر پیاز، پاپریكا،پودر گوجه مجموع 2 ق غ
سس بار بیكیو:
سس كچاپ 2 پ
سركه سیب 1،2 پ
شكر قهوه ای 1،4 پ
عسل 2 ق غ
سس سویا 1 ق غ
لیمو ترش 1 عدد
سس تند به مقدار دلخواه
ادویه 1 ق غ
روش تهیه:
مرغ ها را با چاقو كمی باز كرده تا هم سس به داخل آنها راحت تر نفوذ كند و هم سریع تر پخته شود، ادویه ها را افزوده و به همراه سیر ریز خرد شده خوب ورز میدهیم حال سس تند و كره آب شده را اضافه میكنیم و پس از كمی ورز دادن مرغ ها آن را شروع به گریل كردن میكنیم. در تابه ای تمامی مواد سس باربیكیو را افزوده و آرام با حرارت كم به مدت 10 دقیقه هم زده و بعد از اتمام و آماده شدن سس در حین پخت بال و كتف ها با استفاده از قلمو روی مرغ را به سس آغشته كرده و در آخر نیز كنار مرغ كبابی شده سرو كنید.