آقای قاسمی / آموزش تهیه شله زرد
A
A
مواد لازم:
برنج نیم دانه ?پیمانه
اب ?? پیمانه
شکر ? پیمانه
خلال بادام نصف پیمانه
کره ??? گرم
زعفران دمکرده ?ستکان
گلاب ?پیمانه
دانه هل ? عدد
دارچین و خلال بادام و پسته برای تزیین
روش تهیه:
برنج را خیسانده از قبل و بهمراه اب روی شعله میگذاریم تا بجوش بیاد و برنج ها در حدی بپزد که از هم واشود و به اصطلاح لعاب بیندازد نیمی از زعفران را به برنج اضافه میکنیم تا رنگ ان باز شود و سپس شکر را اضافه میکنیم خلال را بهمراه گلاب اضافه میکنیم ودر پایان پخت نیمی دیگر از زعفران و کره و عصاره هل را هم به شله زردمون اضافه میکنیم و از شعله بر میداریم
هل را کوبیده و بهمراه کمی اب میجوشونیم و سپس از صافی رد کرده و عصاره بدست امده را اضافه مینماییم.