آقای قاسمی / آموزش تهیه شله زرد 98/6/21

آقای قاسمی / آموزش تهیه شله زرد 98/6/21

آقای قاسمی / آموزش تهیه شله زرد 98/6/21

معرفی برنامه

آقای قاسمی / آموزش تهیه شله زرد

مواد لازم:

برنج نیم دانه ?پیمانه

اب ?? پیمانه

شکر ? پیمانه

خلال بادام نصف پیمانه

کره ??? گرم

زعفران دم‌کرده ?ستکان

گلاب ?پیمانه

دانه هل ? عدد

دارچین و خلال بادام و پسته برای تزیین

روش تهیه:

برنج را خیسانده از قبل و بهمراه اب روی شعله میگذاریم تا بجوش بیاد و برنج ها در حدی بپزد که از هم واشود و به اصطلاح لعاب بیندازد نیمی از زعفران را به برنج اضافه میکنیم تا رنگ ان باز شود و سپس شکر را اضافه میکنیم خلال را بهمراه گلاب اضافه میکنیم ودر پایان پخت نیمی دیگر از زعفران و کره و عصاره هل را هم به شله زردمون اضافه میکنیم و از شعله بر میداریم

هل را کوبیده و بهمراه کمی اب میجوشونیم و سپس از صافی رد کرده و عصاره بدست امده را اضافه مینماییم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها