خانم حسینی آموزش قیمه نذری با قارچA
A
A
لپه ??? گرم
قارچ ??? گرم
پیاز ??? گرم
لیمو عمانی ?? گرم
ادویه (دارچین زعفران فلفل )
رب گوجه فرنگی ?? گرم
روغن ارده کنجد
ابتداد پیاز را تفت داده سپس لپه از قبل خیس شده را در روغن ارده کنجد تفت میدهیم، آب اضافه میکنیم واجازه میدهیم تا پخته شود در اواخر پخت رب تفت داده شده را با قارچ وادویه ها اضافه میکنیم
شربت
لیموترش ??? گرم
شکرA A ??? گرم
زعفران دم کرده ?? سی سی
اب لیمو ترش را با شکر و اب میجوشانیم زعفران اضافه میکنیم وقتی ولرم شد مینوشیم
میتوانیم بجای شکر وقتی ولرم شد از عسل اضافه کنیم