خانم حسینی آموزش تهیه ترحلوا
A
A
مواد لازم:
آرد سنگکA A A A A A A A A A 1 کیلو
شکرA A A A A 750 گرم
روغن A A A 300 گرم
پودر هلA 10 گرم
گلابA A A A A نیم پیمانه
زعفران دمکرده غلیظA A A A A A A A A نیم پیمانه
آبA A A A A A A A 400 گرم
روش تهیه:
ابتدا آرد را تفت دهید تا به رنگ خرمایی درآید سپس روغن را به آن افزوده و تفت دهید.
شکر ، آب ، زعفران ، گلاب و هل را مخلوط کرده و آنقدر هم بزنید تا شکر حل شود.
این مخلوط را به آرد افزوده و خوب مخلوط کنید.