خانم حسینی آموزش تهیه ترحلوا 98/6/16

خانم حسینی آموزش تهیه ترحلوا 98/6/16

خانم حسینی آموزش تهیه ترحلوا 98/6/16

معرفی برنامه

خانم حسینی آموزش تهیه ترحلوا

مواد لازم:

آرد سنگکA A A A A A A A A A  1 کیلو

شکرA A A A A  750 گرم

روغن A A A  300 گرم

پودر هل10 گرم

گلابA A A A A  نیم پیمانه

زعفران دمکرده غلیظA A A A A A A A A  نیم پیمانه

آبA A A A A A A A  400 گرم

روش تهیه:

ابتدا آرد را تفت دهید تا به رنگ خرمایی درآید سپس روغن را به آن افزوده و تفت دهید.

شکر ، آب ، زعفران ، گلاب و هل را مخلوط کرده و آنقدر هم بزنید تا شکر حل شود.

این مخلوط را به آرد افزوده و خوب مخلوط کنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها